Fehérjés palacsinta zabbal elkészítve

Fehérjés palacsinta

Egyre többen gluténérzékenyek, ennek következtében pedig nagyon sokan mondanak le a fogyasztásáról. A zabból elkészített fehérjés palacsinta is nagyon finom, és sokkal kevesebb glutént tartalmaz, mint a búzalisztes társai.

A fogyasztása sokkal egészségesebb, ezért érdemes kipróbálni a peakshop.hu weboldalon található receptet. Itt rengeteg hasznos információt lehet felfedezni a gluténnal kapcsolatban. Kiderül az is, hogy milyen előnyökkel jár a fehérjés palacsinta fogyasztása.

Például nem kell attól félni, hogy a gondolkodás ködössé válik, és a vércukorszint sem ingadozik többet. Előnyös a bevitelre való odafigyelés abban az esetben is, ha valaki inzulinérzékeny. A fehérjés palacsinta a sportolók esetében is jó választásnak fog bizonyulni, hiszen az izmok látványosabbá válhatnak.

Az elkészítése egyáltalán nem bonyolult, hiszen csak zabpehelyre, tojásra, fehérjeporra, sóra, sütőporra és tejre van hozzá szükség. Ha valaki nem akar az összetevők keverésével foglakozni, akkor vehet kész, fehérjés palacsintaport.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás